08 June 2008

Nederland - Italië

Morgen is het dan zo ver! Morgen zal ik het weten! Nota bene terwijl ik met Maddy in Italië ben, op zoek naar ons droomhuis in/rond Varese spelen Nederland en Italië tegen elkaar. Voel ik me zo Italiaans dat het me een rotzorg zal zijn dat het Nederlands elftal verliest, baal ik als een stekker vanwege dat verlies, of.... (het hypothetische scenario dat de Olandesi winnen heb ik maar niet in overweging genomen).

Ik moet zeggen dat ik niet echt een meeloper ben, ik heb een schurfthekel aan dat opgekloptje oranje-gedoe. Zeker, ook ik heb me in het verleden schuldig gemaakt aan vreemde uitdossingen en een wedstrijd NL-D heeft me zelfs eens een gat in het hoofd opgelopen, niet van één of andere Duitser.... NEEE van d'r Joep op d'r Maat. Ik moest hem zonodig een Nederlandse Vaan omhangen na een op de Duitsers gewonnen wedstrijd. Ik nam een aanloop, sprong tegen zijn sokkel op en BAAAAAF.... ik knalde met mijn hoofd tegen Joep's mijnlamp.... . Maar goed, ik blijf dat overdreven Oranjegedoe maar vreselijk vinden. Twee jaar lang is van Basten de slechtste bondscoach die we gehad hebben en nu ineens zijn we al DE grootste kanshebber met zijn allen, terwijl we een vd slechtste verdedigingen ter wereld hebben... nu ja... we hebben toch de beste spitsen... ja en DAT heeft Italië wereldkampioen gemaakt... haha

Dinsdagmorgen zal ik proberen om te laten weten wat ik gevoeld heb maandagavond. Was het toch intens juichen bij de goal van van Nistelrooy of toch meer opluchting toen Luca Toni de verlossende penalty erin knalde in de 89e minuut... ik weet het NOG niet...

zo, nu even mijn koffertje pakken voor morgen en overmorgen en dan nog 4 uurtjes slaap proberen te nemen!

tot snel!
dagmar

No comments:

Post a Comment