14 May 2008

2e chemo (incl. toevoeging)

14 mei ca. 12:00]
momenteel zit mijn moeder aan het 2e chemoinfuus. de eertse (2wkn geleden) heeft ze goed doorstaan, geen bijwerkingen e.d.
naast het feit dat we hopen dat de behandeling resultaat heeft zou het erg fijn zijn als ook nu bijverschijnselen wegblijven. naar het schijnt besteden ze er in de duitse medische wereld meer aandacht aan om die vervelende bijwekerkingen (misselijk, diaree, haaruitval, etc.) zoveel mogelijk te beperken.

toevoeging 15 mei ca. 01:00]
heb vanavond even gebeld met moeders. het ging erg goed met haar en op een droge mond (en daardoor arrogant kuchje) na heeft ze nergens last van. mijn tante (haar zus) heeft haar vandaag vergezeld tijdens het wachten (het inlopen van het infuus duurt ca. 5uur). ze hebben veel gekletst en ze zei ook veel en lekker gegeten te hebben. als deze eerste 2 chemo's model staan voor de volgende heeft ze geluk...

nu alleen nog maar hopen dat het werkt.

morgen (16 mei) ben ik jarig, ik ben de afgelopen dagen diverse keren gevraagd wat ik hebben wil en er komt maar 1 ding in me op: EEN GEZONDE MOEDER!

damn... schiet ik weer vol...

tot blogs...

dagmar

PS: ik heb inmiddels vernomen dat er kaarsjes voor mijn moeder zijn aangestoken in Washington, Brabant, Belgiƫ, Varese, Lourdes en wellicht nog meer waar ik niet van weet... BEDANKT... ik hoop zo dat ze werken!

No comments:

Post a Comment