28 May 2008

eindelijk eens goed nieuws

Het enige echte voordeel van al die rotdagen van de afgelopen weken is dat een klein positief berichtje je een supergoed gevoel kan bezorgen.

Zo kreeg ik vanmorgen te horen van mijn vader dat de arts van mijn moeder best hoopvol gestemt raakt van de bloeduitslagen en haar gesteldheid (afgelopen weekeinde heeft ze nog 2dgn gegolfd in Knokke). Echt zeker weten doen we het pas over een paar weken als de chemo zijn werk gedaan zou moeten hebben en dit ook op de echo's zichtbaar zou moeten zijn. Maar al met al, zij stak niet onder stoelen of banken dat hetgeen ze nu kon overzien haar positief stemde. Pffffffff wat een opluchting!

Ik vergeet bijna dat ik ook blij moet zijn met het feit dat ons huis vandaag (zo goed als) verkocht is. We zijn het eens geworden over de prijs. Nog even eea gaan ondertekenen en nog even afwachten dat de hypotheek van de kopers rondkomt maar dat zouden formaliteiten moeten zijn....

hahaaa... CARPE DIEM, deze dag pakken ze me in ieder geval NIET meer af.

Misschien is dat gezegde toch waar "Ochtendstond heeft goud in de mond". Ik stond om 5:30 al naast mijn bed, en was om 7:45 al op kantoor hier in Weert. Zonder reden overigens, ik werd gewoon vroeg wakker en kon niet meer slapen. tja...

tot blogz
dagmar

No comments:

Post a Comment