21 May 2008

update: 1 week na de 2e chemo

Zo, na aanvankelijk snel van de klap te zijn bekomen (nu alweer een maand geleden) heb ik het afgelopen weekeinde een paar moeilijke dagen gehad. de verjaardagen hier, een kerkbezoek (ivm een communie)en een hele hele lieve email van mijn moeder zetten me constant aan het denken. en van denken word ik niet gelukkiger... in tegendeel.

met mijn moeder zelf gaat het eigenlijk super! niks te klagen. het lijkt bijna wel alsof er niks aan de hand is. de chemo heeft in ieder geval nog geen bijwerkingen. en de pijnen die ze voorheen had (rugpijn en maagpijn) zijn verdwenen. als het zo maar blijft... en het tot resultaat leidt natuurlijk...

afwachten... hopelijk snel eens bericht dat de echo's verbetering laten zien. volgende echo is echter pas over 3wkn.

overigens: in die email van mijn moeder, een snelle krabbel ter ere van mijn verjaardag, schreef ze dat ze hoopte dat ik dit jaar mijn lang gekoesterde droom waar kan gaan maken... da's dus de emigratie naar Italiƫ voor wie dat nog niet wist... pffff elke keer weer schiet ik vol als ik die mail lees...

tot krabbels/blogs/ziens/chats,

dagmar

No comments:

Post a Comment